kadusa.com

kadusa
StartsideFiat 600 HistorieGrafisk DesignSitemapsearch
English English
Spread Firefox Affiliate Button

sec


avastAvast 4.6
Avast er et flott antivirus program som har automatisk e-post skanning, enkel oppdatering og er enkelt å bruke. For å få full utgave, med alle verktøy, må du registrere programmet online.

 

avgAVG Antivirus 7.0 Free Edition
AVG Antivirus er kanskje det mest kjente antivirus programmet som er gratis. AVG Antivirus kommer med automatisk oppdatering, sanntids-skanning, e-post skanning, og "On-Demand Scanner".

 

adawareAd-Aware® Free
Ad-Aware gir avansert beskyttelse mot aggressiv reklame, Parasitter, Trojaner, og mange andre uønskede komponenter. Ad-Aware skanner maskinen og fjerner disse uønskede "spionene" og stopper dem fra å sende informasjon om deg til useriøse foretak.

 

outpostOutpost Firewall
Outpost Firewall er en kraftig brannmur som blokkerer det meste. Outpost er noe vanskelig å bruke hvis du ønsker å utnytte de mer avanserte funksjonene, men for den vanlige mannen i gate er det godt som gull.
Agnitum som lager Outpost er kjent for å lage veldig bra programmer.

 

spybotSpybot-Search & Destroy
Spybot-Search & Destroy er et av de meste populære programmene til å fjerne Spyware med, det blir oppdaterer hele tiden og er helt gratis. Spybot en innebygd funksjon som kan blokkerer farlige Activex koder, cookies og farlige nedlastninger.
SpyBot har automatisk oppdatering som fungerer veldig bra.

 

zonealarmZoneAlarm
Sikkerhetsprogram som blokkerer stort sett alle angrep mot din datamaskin. Programmet har blitt kåret til det beste flere ganger i pc-blader og på internett. Det er enkelt i bruk og gratis

 

Greenpeace