kadusa.com

kadusa
StartsideFiat 600 HistorieGrafisk DesignSitemapsearch
English English
Spread Firefox Affiliate Button

nfsmwbox

Stå opp og kjenn lukten av svidd asfalt!

Need for Speed™ Most Wanted er laget av teamet bak suksesserien Need for Speed™ Underground, som har solgt mer enn 15 millioner eksemplarer. Her får du utfordringen om å bli den mest notoriske og uslåelige gatebilføreren som finnes.

Spillet kombinerer ulovlig gatebilracing og biltuning med intense biljakter med politiet i hælene som overgår alt du har sett i Hollywoodfilmer. Need for Speed Most Wanted kommer til å stå på ønskelisten til alle spillere før jul. Kjør fra rivaler, unngå politiet, sus bortover hundrevis av kilometer med gater og kom deg oppover på The Blacklist.

Hvis du skal bli den beste føreren, må du bygge opp street cred og Rap Sheet gjennom å kjøre vanvittige løp mot de beste førerne som finnes, i tillegg til å delta i vågale biljakter der du lurer og kjører forbi politibilene som patruljerer veiene. Spillerne kan bruke en rekke strategiske taktikker for å holde politiet på avstand mens de kjører fra rivalene.

Need for Speed Most Wanted inneholder en rekke hotte biler, fra blodtrimmede glis og superbiler til muskelbiler og sportsbiler.

Helt ny spillopplevelse
Need for Speed Most Wanted har nye og spennende spillelementer som blander strategisk flukt fra politiet og ferdighetsbaserte unnvikelsesmanøvrer med ulovlig gateracing.

Blacklist
Når du begynner med ulovlig gatebilracing, må du kjøre fra de beste førerne som finnes for å komme deg til toppen av The Blacklist.

Rap Sheet
Spillerne bygger opp et Rap Sheet med rekordtider, storslagne løp, ville stunts og å kjøre fra politiet.

Ytelsestuning
Greier du ikke å kjøre fra en sportsbil? Ta deg en tur til The Safehouse og kjør litt tuning på bilen, så kan du konkurrere mot hva det skal være.

Kjør løp online
Need For Speed Most Wanted kan spilles på nettet med Xbox Live™, PlayStation®2 og PC.


nfsmwlogo


Need for Speed™ Most Wanted PC Cheats

Enter one of the following codes at the "click to continue" screen to activate the corresponding cheat

 

Cheat >> Effect

 

burgerking >> Unlocks Burger King Challenge

castrol >> Exclusive Castrol Ford GT

givemethegto >> Releases the GTO

iammostwanted >> Unlocks all cars

 

Greenpeace