kadusa.com

kadusa
StartsideFiat 600 HistorieGrafisk DesignSitemapsearch
English English
Spread Firefox Affiliate Button

World of Warcraft

World of Warcraft
Klikk på bildet for mer info

Det er fire år siden 'aftermath of Warcraft III: Reign of Chaos', og det ligger en sterk spenning over Azeroths verden. Mens de trøtte krigerene fortsetter med å bygge opp deres krigsherjede kongedømme, starter nye og gamle trusler å komme tilbake. World of Warcraft er et online rollespill hvor man møter det anerkjente Warcraft universet. Spillerne velger roller som Warcraft helter når de starter eventyret inn i en enorm ny verden. World of Warcraft åpner for et nærmest ubegrenset antall spillere kan samles online for å spille i den samme verden. Spillerne kan krige mot hverandre, jobbe sammen, bli gode venner eller sinte fiender. Etterhvert som krigene farer gjennom WarCrafts verden bygger man opp berømmelse og ære, noe som har gjort spillet til en ny sportsgren...

Warcraft III: Reign of Chaos

Warcraft III: Reign of Chaos
Klikk på bildet for mer info

Reis tilbake til den krigsherjede verden av Azeroth, en generasjon etter den andre krigen mellom 'the Orcs' og menneskene. Den skjøre freden som har lagt seg over landet er i ferd med å bli knust. En mørk kraft er komme tilbake etter flere tusen år for å fullføre sin ondskapsfulle plan. De to nye rasene 'the Undead Scourge og 'the Night Elves' står frem og slutter seg til når spillerene starter den episke historien gjennom flere kampanjer. Spillerene kan også ta kampen i egne hender ved å kjempe sammen i det nye og utvidede Multiplayer moduset. Virker både på lokale nettverk (LAN) og på internett.)

Warcraft III: Frozen Throne

Warcraft III: Frozen Throne
Klikk på bildet for mer info

Warcraft III: Frozen Throne følger opp i samme tradisjon som alle Blizzards ekspansjons -pakker. Frozen Throne gir spillerene et helt nytt kapittel i den episke Warkraft sagaen og i single-player kampanjene reiser du tilbake til krigsherjede Azeroth. Spillet starter flere måneder er forbi etter at Archimonde og 'the Burning Legion' tapte slaget ved Hyjal fjellet og nye farer truer landet.

Diablo II: Lord of Destruction

Diablo II: Lord of Destruction
Klikk på bildet for mer info

Den siste av 'Prime Evils' har flyktet til de kalde høylandene og du må jakte etter ham for å redde 'The mortal plane' fra uendelig fordervelse. Med to helt nye rollefigurer, 60 nye trylleformularer og tusener av oppgraderinger åpner Diablo II: Lord of Destruction enda en ny verden. På veien støter du på demoner og monstre som ikke vil at du lykkes med ditt oppdrag. (Lord of Destruction er en ekspansjon til Diablo II)

Diablo II

Diablo II
Klikk på bildet for mer info

Et av de mest omtalte rollespillene noen sinne.Tilbake i en verden av mørk fantasi spiller du en av fem rollefigurer. Reisen går gjennom fjerne strøk hvor du kjemper mot skurker og ondskapsfulle demoner. Opgaven er å stoppe 'Lord of Terror' en gang for alle...

StarCraft: Brood War

StarCraft: Brood War
Klikk på bildet for mer info

StarCraft universet utvides etterhvert som 'the Protoss, Terrans og Zerg fortsetter sin kamp for overlevelse. Spillet inneholder alle de nye kampanjene hvor du skal gjennomføre spennende oppdrag og føre dine styrker til seier på fjerne planeter.

StarCraft Battle Chest

StarCraft Battle Chest
Klikk på bildet for mer info

Dette er en spesial samling som inneholder alle StarCraft spillene ( StarCraft og Brood War ) samt de offisielle strategi bøkene laget av Prima Publishing for begge spillene. Kontroller de nomadiske 'Terrans', de mystiske 'Protoss' eller de blodtørste 'Zerg' mens de går til krig i den ytterste kanten av galaksen.

Greenpeace