Media verktøy og Codec

dbpowerampdBpowerAMP Music Converter
dBpowerAMP Music Converter er et av de beste, raskeste og enkleste programmene til å kopiere, brenne og konvertere musikk fra CD-er til PC-en, (eller fra PC-en til Musikk CD-er).

mpcMedia Player Classic 6.4.8
Media Player Classic er trolig den minste, men den beste mediaspilleren du noen gang kommer til å laste ned. Med denne kan du spille av alt! DVD, CD, små filmsnutter, store filmer, musikk i alle format, quicktime, real-media osv. Til nå har vi ikke funnet noen begrensninger med dette programmet og det er kanskje derfor vi anbefaler dette mer enn andre.

ffdshow Klare du ikke å spille av filen?
Grunnen er oftest at man mangler en dekoder. (codec)
Codec er system filer som gjør det mulig å åpne og se alle typer film/musikk. FFDSHOW er en codec pakke basert på DirectShow filteret fra XviD. Pakken gir deg muligheten til å spille av XviD, DivX, WMV, og alle MPEG-formatene. FFDSHOW gir ekstremt god kvalitet og bruker nærmest ingen resurser.

vlcVLC media player
VLC media player er en av de største medieavspillerene.
(stor i størrelse) Med VLC kan du åpne og spille av alt som måtte finnes av musikk og filmer uten å måtte tenke på Codec. VLC kan det meste, men er litt vanskelig å finne ut av, hvis du liker avanserte programmer med løsninger for det meste så er VLC et veldig greit program.

winampWinamp
Winamp er en meget populær mediaspiller spesielt bygget for de som liker musikk. Det finnes utallige tilleggs programmer og massevis med ekstra nips som gir deg full mulighet til å endre utseende og hvordan programmet virker. WinAMP finnes både som gratis versjon og betal versjon, men forskjellen på dem er liten.

daemonDaemon Tools
Daemon Tools er et program som legger til en 'virtuell' cd/dvd spiller i pc-en din. Hvis du kopierer favoritt filmen eller favoritt spillet ditt og lagrer kopien på harddisken, kan du ganske enkelt fortelle Daemon-tools hvor kopien er lagret og etter et par sekunder vil PC-en tro at du har satt inn den orginale CD-en...