Gratis Server og FTP programmer

WampServer er en samling av alt du trenger for å sette opp en Web-server, på en Windows PC. Wampserver inneholder Apache, PHP og MySQL-database. I tillegg PhpMyAdmin som enkelt lar deg administrere databasene dine. WampServer er gratis og er kompatibel med de nyeste Windows versjonene. (ikke Windows XP eller Windows Server 2003). ANBEFALES!

filezillaFileZilla
Kraftig FTP program, bygget på Open Source prinsippet som åpner for utvikling av nye og raskere teknologier. FileZilla har støtte for brukere som er beskyttet bak brannmur eller proxy tilkoblinger, samt SSL og Kerberos-GSS beskyttelse. Flott program både for begynnere og avanserte brukere. ANBEFALES!

smartftpSmartFTP
Enkelt program som lar deg overføre små og store filer på en meget enkel måte. SmartFTP lar deg enkelt overføre filer ved hjelp av «dra og slipp»-funksjonen.
Med SmartFTP kan du i tillegg være tilkoblet flere om gangen, noe som er bra når du deler filer med andre..

coffecupFTPCoffeeCup Free FTP
Enkelt «dra og slipp» FTP program. Du kan være tilkoblet flere om gangen og ved hjelp av lagrede profiler trenger du bare trykke en gang for å koble deg til en server. Enkel og grei FTP klient med alle de vanligste funksjonene.

abyss web serverAbyss Web Server er trolig den enkleste å sette opp. Med store fine ikoner er det enkelt å forstå hva man trenger å gjøre for å få hjemmesiden online. Hvis du vil dele filer med andre er en HTTP server som Abyss det raskeste og enkleste du kan bruke. Abyss krever veldig lite resurser og har støtte for PHP, PERL, ASP osv...

recycleVed overføring av filer er det alltid lurt å pakke dem inn. Ikke bare blir filene mye mindre, men man får mer system i sakene. Vi kan f.eks. vise til at ved flere forsøk klarte 7-zip å pakke en fil 50% mer en de andre programmene. Hvis man er heldig halveres størrelsen på filene, dermed vil man bare bruke halve tiden på å overføre dem.