Verktøy til Windows


7-zip 7-Zip - For å åpne en zip fil, trenger man et zip program.
7-Zip er et meget kraftig pakkeprogram som kan åpne og pakke de fleste filtypene. 7-zip bruker også det nye "7z" formatet, som gjør at du kan pakke flere filer inn i en bitteliten fil.

winrarWinrar
WinRar er et veldig populært program som kan brukes til å pakke ut og pakke inn filer med.
WinRar har full støtte for alle filversjonene. Veldig bra til å pakke flere filer i en midre fil, når du vil sende f.eks. bilder som vedlegg i en e-post.

af5A.F.5 Rename
Skal du endre navnet på flere filer samtidig? AF5 Rename gjør jobben enkel. Dra og slipp filene. AF5 Rename lager nye filnavn på et blunk.

Legg til ønsket dato i filnavnet.
Bytt ut en del av filnavnet.
Endre bokstavene fra store til små, ...
Bruk teller til å sette nummer foran navnene.
Legg til fil informasjon. (laget dato, størrelse)

daemonDaemon Tools
Daemon Tools er et program som legger til en 'virtuell' cd/dvd spiller i pc-en din.
Hvis du kopierer favoritt filmen eller favoritt spillet ditt og lagrer kopien på harddisken, kan du ganske enkelt fortelle Daemon-tools hvor kopien er lagret og etter et par sekunder vil PC-en tro at du har satt inn den orginale CD-en...

diskeeperDiskeeper 7.0 Lite
Windows lagrer filene dine på det første og beste stedet det finner. Selv om det ikke er plass så søker systemet til det finner et lite fragment med ledig plass og legger en bit til både her og der. Etter en kort stund blir pc-en treigere og treigere.
Diskeeper 7.0 Lite er programmet som setter alt tilbake i system. Raskt og pyntelig, flytter den del for del tibake og når den er ferdig, vil du merke at pc-en jobber lettere enn før.
Gjenta dette ofte!

tweakuiWindows XP TweakUI
Dette er ikke et tweak program slik vi kjenner alle de andre. Med Tweak-UI kan du skru av alt det unødvendige som finnes i Windows. Eksempel; skru av skygger på alle menyene, skru av skygger på alle knappene og skru av skygger på musepekeren.. Når du er ferdig, lukker du programmet og trenger aldri mer å bruke det. Enkelt og greit!