Gratis Office-verktøy 

pdfAdobe Reader 7.0
Adobe Reader lar deg åpne og lese PDF-filer.
PDF er et filformat som kan leses uansett hva slags system du har på datamaskinen. Dokumentene beholder sin opprinnelige layout og du kan raskt distribuere dokumenter til mottakerne via Internett e.l.

excelviewerExcel viewer
Åpne, vis og skriv ut Excel-arbeidsbøker selv om du ikke har Excel installert. Denne nedlastingen er en erstatning for Excel Viewer 97 og alle tidligere versjoner av Excel Viewer.

foxitFoxit Reader
Foxit Reader er et program som lar deg åpne PDF filer. Programmet er veldig lite og er derfor veldig raskt. Godt alternativ til Adobe Reader.

openoffice

OpenOffice.org 2.0
Den nyeste versjonen av OpenOffice er ikke bare gratis, det er også et meget raskt og effektivt verktøy som inneholder alle de funksjonene man trenger i et kontor.
OpenOffice består av ; Writer (tilsvarer Word), Calc (tilsvarer Excel), Impress (tilsvarer PowerPoint), Base (tilsvarer Access), samt Draw som er et tegneprogram.

pdfcreatorPDFCreator
Program som installerer en virtuell skriver. Når du ønsker å lagre en PDF fil, velger du ganske enkelt bare å skive den ut med PDFCreator skriveren. PDFCreator kan du lage PDF dokumenter av nærmest hva som helst...

powerpointPowerPoint 2003 Viewer
Hvis du ikke har Microsoft PowerPoint så er 'PowerPoint 2003 Viewer' et program som lar deg åpne og lese PowerPoint presentasjoner.

pdfPrimoPDF
Et lite program som lar deg lage PDF filer, ved å installere en virtuell skriver på pc-en din.
Når du ønsker å lage en PDF fil velger du ganske enkelt å skrive ut dokumentet/filen og bruker den virtuelle PrimoPDF skriveren.

wordWord viewer
Hvis du ikke har Microsoft Word, så er Word viewer et godt alternativ.
Du kan åpne og lese word filer, men du kan ikke lage word filer.